Buscar
  • Eric Teixido

Google Workspace o la importància de Treballar en el Núvol

Actualizado: abr 6
Sembla que els atropellats esdeveniments d'aquest darrer any hagin estat un constant recordatori de la inestabilitat a la que ens veiem abocats els grups humans. Ara bé, encara és possible, i convé, veure la situació amb certa perspectiva per extreure'n dades positives i oportunitats de millora. L'accelerada imposició del teletreball o la necessitat d'anticipar-se a una realitat en canvi constant semblen haver fet patent la importància empresarial de tenir una bona infraestructura digital per fer front a tota classe d'imprevistos. I quan parlem d'imprevistos no tan sols fem referència a una crisi sanitària d'abast mundial, sinó que cada vegada ens enfrontem a un món que canvia a una velocitat major. Així doncs, són molts els beneficis que pot portar-nos el treball des del núvol, sigui quina sigui la natural de l'empresa en qüestió. Així, de forma gairebé imprevista, l'adaptació a l'entorn a través de la transformació digital sembla haver-se convertit en un factor competitiu i distintiu entre empreses.


ARA BÉ, QUÈ ÉS EL GOOGLE WORKSPACE?


Google Workspace, anteriorment G Suite, és pràcticament un paradigma pel que fa a l'adaptació digital de les empreses. En pocs anys s'ha convertit en una nova realitat per emmagatzemar informació, de forma segura i podent-hi accedir en qualsevol moment des de qualsevol dispositiu amb connectivitat a internet. En tractar-se també d'un espai de treball integrat, permet reduir el temps orientat a la gestió tecnològica per destinar-lo a la feina en si. En aquest sentit Google Workspace s'ocupa de la logística perquè puguis centrar-te en la teva activitat principal.


És per això que a Nubem Systems confiem en aquest sistema i treballem per implementar-lo en empreses i centres educatius des de fa més de 15 anys. Creiem en els beneficis demostrables en matèria de productivitat i optimització de processos i és per això que som Google Workspace Authorized Reseller a Espanya: tant en empreses com en centres educatius.


Creiem en la importància de la transformació digital i creiem que la millor manera de portar-la a terme és a través de Google Workspace, oferint una implantació amb un equip professional de consultors i experts per guiar a les empreses de forma completament personalizada i adaptada.

Si vols conèixer a fons els nostres serveis o rebre informació sobre Google Workspace, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.