Buscar
  • Eric Teixido

Per què Google Workspace és un fantàstic aliat per l'educació?

Actualizado: abr 6Tenint en compte la deriva d'aquest darrer any, Google Workspace for Education, abans G Suite for Education, s'ha convertit en una eina fonamental per a professors i alumnes sense accés a les aules. Aquesta eina sembla clau en una situació com l'actual, ara bé, és possible que de totes maneres aporti beneficis més enllà del context actual? Google ha arribat a les aules per quedar-s'hi?


Abans que res, en què consisteix Google Workspace for Education?


Google Workspace for Education és un paquet d'eines personalitzables que permeten a docents i alumnes treballar de forma conjunta així com facilitar les feines de gestió a directors i personal administratiu. Amb un ampli catàleg de plans és possible escollir en funció de les necessitats de cada organització, convertint-se així en una eina flexible i adaptable a contextos canviants.


"Per sí mateixa, la tecnología no millorarà l'educació, però pot ser una part molt important de la solució” Sundar Pichai, director general de Google

Ara mateix Google Workspace for Education està sent utilitzat al voltant de tot el món per prop de 120 milions d'estudiants i docents. Aquesta eina ajuda tant a educadors com a estudiants a comunicar-se, col·laborar i gestionar les classes des d'un entorn segur i protegit. Google Workspace també està desenvolupat tenint en compte l'accessibilitat d'aquells estudiants amb diferents necessitats i estils d'aprenentatge, fet que ajuda a crear ambients educatius més inclusius.

I tu què en penses? També creus que el Google ha arribat a les aules per quedar-s'hi? Si tens algun dubte o estàs pensant en afegir Google Workspace a la teva organització no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i et respondrem immediatament.0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

+34936064619

  • Facebook
  • LinkedIn

©2020 por Nubemsystems,S.L.. Creada con Wix.com